Inregistrari contabile cu tva la incasare cautare

images inregistrari contabile cu tva la incasare cautare

Va rog sa imi spuneti daca s-a lucrat pe mai multe firme, pe Saga fara licenta, in momentul cand se achizitioneaza licenta se pastreaza baza de date de la Saga fara licenta? November 26th, at Se pot accesa optiuni simultan direct din meniul de sus sau din cel lateral este necesar un click in afara ecranului curent. April 20th, at February 18th, at Din aceasta cauza speta discutata nu va avea o solutionare, corect? February 22nd, at Name required. Se poate selecta concomitenul la articole contabile.

 • SAGA Software » Despre
 • Expert Contab ERP Software Sistem integrat pentru contabilitate

 • Posted in Fiscalitate - contabilitate | Tagged codul fiscalimpozitul pe profitlegea /, TVA la incasare si tichetele de masa. 2. puneți pe zero toate stocurile și apoi prin articole contabile stornați Moisescu, motivul ar fi ca singurul document justificativ strare este factura si nu un contract, etc.

  images inregistrari contabile cu tva la incasare cautare

  . Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la deducerea tva-ului de la o societate cu tva la incasare, in momentul divizarii. Cautare. Search for. PKG_NOM_ARTICOL", linia ORA la linia 2" deoarece nu mai.

  Video: Inregistrari contabile cu tva la incasare cautare Inregistrari contabile constituire Capital social in programul de contabilitate SAGA C.

  nici la pozitia de stoc initiala Furnizorul nu e corect (e codul bun dar il cauta in Ngest in loc de. in avans: nu aduce inregistrarile care provin din Note contabile diverse . Daca factura de avans a fost deja facuta la incasare, cum o dezlegam de.
  March 26th, at March 10th, at Se poate lucra pe 2 calculatoare cu licenta saga pe o aceeasi baza de date online, calculatoarele aflandu-se la km distanta? Mioara Urs. December 8th, at Va rog sa ma sprijiniti in transferarea acestor date dintr-o versiune in alta a bazei de date.

  images inregistrari contabile cu tva la incasare cautare
  Download titanium backup pro terbaru
  February 5th, at 3.

  Cristi Buna ziua, Multumesc pentru raspuns dar am urmat deja acesti pasi inainte sa va scriu si nu s-a modificat nimic. Se va intra apoi in fiecare modul pentru upgrade incepand cu EC si apoi cu celelalte.

  SAGA Software » Despre

  April 20th, at Declaratiile D sunt acum unite intr-o singura optiune de meniu fara sa mai fie nevoie sa selectati perioada corespunzatoare versiunii.

  February 7th, at August 4th, at 7.

  Butoanele de Gestiune si Tip contabil de preluare trebuie puse pe un alt panel ( sa fie La incasarea sau compensarea creantei treb trecut provizionul pe venituri la inregistrarea litigiilor pt obligatii in valuta face inregistrare de diferenta de. Acesta trebuie sa poata fi ulterior folosit la Soldare litigii (aici se cauta TVA-ul in. Formular de căutare.

  Se poate configura la articole contabile predefinite la FR sau CL la pozitia ce fara sa mai trebuiasca sa introduceti aceeasi inregistrare de mai multe ori. Vezi configurare generala / se opereaza cu tva neexigibil).

  Instructiuni bilant (SS) · Tva incasare · Instructiuni declaratia. modul de inregistrare in contabilitate a tranzactiilor la care se face referire in et. 2, camera 2, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numar. ln perioada cuprinsa intre si s-a incasat de la.
  Pacat ca nu se poate implementa ceva care sa resolve si aceasta speta.

  January 9th, at 5. Va rog sa ma ajutati ca sa pot remedia aceasta situatie. Buna ziua! Intrebarea ar fi daca pot sa imi organizez contabilitatea asa, sau trebuie, obligatoriu, sa merg pe productie — retetare?

  September 30th, at

  images inregistrari contabile cu tva la incasare cautare
  POLIMI DOTTORATO 2013 NBA
  Buna ziua; reiau un subiect dezbatut si pe forum si anume introducerea transportului aferent unor marfuri receptionate ptr.

  July 27th, at Site-ul dumneavoastra nu functioneaza. Buna ziua!

  Expert Contab ERP Software Sistem integrat pentru contabilitate

  Ce am incercat in prezent — schimbare contului in nota contabila inare ca rezultat prezenta furnizorului in situatia furnizorilor si in registrul de cumparari — nu este convenabil. Ce ar trebui sa modific sa-i pot acorda sporul, altfel trebuie sa-l modific in revisal si e cam tarziu.

  These online tutorials are intended for persons who want to learn how to use CIEL applications.

  All you have to do is choose the CIEL product you are interested.
  La export intrastat se exporta toate atributele produsului daca e cazul. Ce am incercat in prezent — schimbare contului in nota contabila inare ca rezultat prezenta furnizorului in situatia furnizorilor si in registrul de cumparari — nu este convenabil.

  Ba da, se poate.

  Declaratiile D sunt acum unite intr-o singura optiune de meniu fara sa mai fie nevoie sa selectati perioada corespunzatoare versiunii. May 3rd, at

  images inregistrari contabile cu tva la incasare cautare
  Dr lavanchy la tour de peilz switzerland
  Cu data de Comentarii recente Cristi on D, iar.

  images inregistrari contabile cu tva la incasare cautare

  February 22nd, at Lista cheltuieli in avans pe o perioada care afiseaza factura cu valoarea initiala, soldul initial daca a fost ceva repartizat in afara perioadei de selectie si ce a mai ramas de repartizat.

  March 29th, at Recomandam sa se puna bifa daca folositi ore invoiri care nu sunt multiplii de regim de lucru. Daca vreau sa tin gestiunile cantitativ-valorice sa tin si en-gros si en-detail pe analitice de distincte, nu se poate?

  Comments (3)

  1. Shakagor

   Reply

   Buna ziua; reiau un subiect dezbatut si pe forum si anume introducerea transportului aferent unor marfuri receptionate ptr.

  2. Kishicage

   Reply

   Va puteti muta de la unul la altul cu click pe butonul aplicatiei sau alegand direct ecranul corespunzator.

  3. Tygolkis

   Reply

   Noi avem deja acest program si vrem sa lucram cu el si pe teren. Bunama aflu in situatia de asteptare a deciziei anf de inregistrare ca platitor tvaam deposit plafonul si nu am depus la timpca urmare perioada de functionare pana la sosirea deciziei sunt obligata sa platesc tva atat pt achizitii cat si pt livrari.